Låna pengar snabbt – de sätter in pengarna direkt efter att ansökan godkänts

Tusentals svenskar tar lån för att låna pengar med utbetalning samma dag. Lånen har ofta relativt höga räntor men kan vara en bra lösning när du behöver pengar och få pengarna insatta på ditt snabbt efter att ansökan godkänts.

Som tur är finns det en långivare som kunderna älskar och som betalar ut pengar samma dag. Även under helgen.

”Jag är supernöjd med Ferratum”, säger Mary som är en av över 2 600 kunder som gett Ferratum 5 av 5 i betyg.

Hos Ferratum kan du låna upp till 300 000 kr och få pengarna direkt efter att din ansökan godkänts. Du behöver inte betala några uppläggningsavgifter eller andra kostnader. Du ansöker om lån här.

Det finns ganska många långivare som erbjuder lån med direkt utbetalning. Det är svårt att säga vilket lån som är bäst eftersom att din situation är annorlunda från andra som söker. Ett lån kan vara bättre än något annat om du kan betala av lånet inom en månad, medan ett annat lån är bättre om du behöver längre tid på dig för att betala av lånet.

Så, vilket är det bästa lånet om du ska låna pengar och få pengarna snabbt efter att din ansökan godkänts?

Det kan skilja sig beroende på dina förutsättningar och hur snabbt du kan betala tillbaka lånet. Om du är minst 22 år gammal och inte har några betalningsanmärkningar eller har någon pågående inkassoskuld har Ferratum bra lån.

Deras smidiga online-ansökning finns tillgängligt dygnet runt, även under helgen. Efter mindre än tio minuter får du svar på din ansökan. Och har du bankkonto hos antingen SEB, Nordea, Swedbank eller Handelsbanken sätts pengar in på ditt konto samma dag.

När du har accepterat ditt lånerbjudande ringer Ferratum upp dig för att bekräfta den omedelbara överföringen till ditt konto.

Hos Ferratum slipper du dolda överraskningar. Det finns inga uppläggningsavgifter eller andra kostnader, varken i början eller under tiden du har lånet. Klicka här för att ansöka om ett lån nu.

Mary Jonsson är en av över 2 600 kunder som gett Ferratum 5 av 5 i betyg på Trustpilot:

– Jag är nöjd med hur ni hanterade min ansökan. Det gick bra med säkerhetskontrollen och bedömningen var helt rätt… Jag är supernöjd med er!

låna pengar snabbt med direkt utbetalning

Om du behöver låna och få utbetalning under helg eller natt

Långivare som har öppet dygnet runt eller sent under kvällar och helgdagar har möjlighet att betala ut dina pengar direkt. Däremot är det vanligt att du bara kan ta ut ett mindre lån upp till 30 000 kr om du vill ha direkt utbetalning. Men det finns en långivare som lånar ut 10 gånger så mycket, hela 300 000 kr, och betalar ut pengarna direkt…

Hos Ferratum kan du få utbetalning även under helgen och på natten. Det har inga uppläggningsavgifter eller andra kostnader, varken i början eller under tiden du har lånet. Klicka här för att ansöka om ett lån.

Uppfyller du nedan kan du ta ett lån med utbetalning direkt efter godkänd ansökan

  • Minst 22 år gammal
  • Svensk medborgare
  • Ett telefonnummer och en e-postadress
  • Ett svenskt bankkonto
  • En aktiv anställning och en månadslön på 12 500 SEK
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden
låna pengar snabbt snabblån


Ett lån med låg ränta

Räntorna skiljer sig på lånen beroende på långivare, hur mycket du vill låna och hur snabbt du betalar tillbaka lånet. Om du vill låna pengar snabbt och det kan betala tillbaka lånet inom en snar tid blir räntan relativt låg och lånet inte så dyrt.

Ferratum lånar ut för räntor mellan 5,25 % och 22,95 %. Om du tar ett lån på 150 000 kr upplagt på fem år (60 månader) med exempelvis en effektiv ränta på 6,96 % blir det totala beloppet att betala 170 874 kr vilket motsvarar 2 848 kr i månaden.

TIPS: Vi har listat de bästa privatlånen.

Om du tar ett lån av Ferratum slipper du dolda överraskningar upp. Det finns inga uppläggningsavgifter eller andra kostnader, varken i början eller under tiden du har lånet. Klicka här för att ansöka om ett lån nu.

Alternativ lösning till att låna pengar snabbt

Om du inte vill låna pengar men behöver pengar snabbt kan kreditkort vara ett alternativ. Med ett kreditkort har du en buffert och slipper stressa över oväntade utgifter. Om du exempelvis har svårt att betala en faktura, ger kreditkortet möjlighet att välja att skjuta upp betalningen eller att delbetala. På så vis slipper du ta ett privatlån. Du kan hitta det bästa kreditkortet här.

finansvalp skribent låna pengar

Skribent
Linus Jorstadius
Granskad av
Tobias Pettersson

Uppdaterad: 18 januari 2023

Hem » Låna pengar » Låna pengar snabbt – de sätter in pengarna direkt efter att ansökan godkänts

1 reaktion på ”Låna pengar snabbt – de sätter in pengarna direkt efter att ansökan godkänts”

  1. Great beat ! I wish to apprentice even as you amend your site, how can i subscribe for a weblog site? The account helped me a applicable deal. I were tiny bit familiar of this your broadcast offered shiny transparent idea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.