Bäst räntor just nu:
4,70 %
Lendo
4,90 %
Ordna
4,95 %
MedMera

Omdömen av långivare när du ska låna pengar

Vi har gjort djupgående omdömen, analyser och utvärderingar av Sveriges alla banker och långivare. Svara på några frågor för att se de bästa låneräntorna för just dig. Processen är snabb, enkel och påverkar inte din kreditvärdighet.

  • Jämför över 60 långivare
  • Ingen kreditupplysning
  • Få svar direkt
Hitta bästa lånet nu
Var lugn, det påverkar INTE din kreditvärdighet.

Populära

Nstart

Hos Nstart kan du samla dina krediter och skulder i ett nytt lån med bättre villkor och lägre kostnader. Dessutom erbjuder de sparkonton med grym ränta. Ta ett första steg mot en bättre ekonomi och läs vårt omdöme om Nstart. Vill du få en privatekonomisk nystart och skuldfrihet – då finns Nstart redo att hjälpa dig.

Nstart
Lendo

Lendo jämför lån och förmedlar kontakt mellan dig och över 40 olika långivare. Genom Lendo kan du som är privatperson eller egenföretagare låna pengar till lägsta möjliga ränta. Det kostar ingenting för dig att använda Lendos jämförelsetjänst. Hos Lendo kan du ansöka om lån på upp till 600 000 kr.

Lendo
Fairlo

Hos Fairlo kan du låna upp till 100 000 kronor. Du ansöker digitalt och får pengarna utbetalda direkt. Oavsett vilken tid på dygnet det är. Dessutom kostar det ingenting att varken söka eller låna. Du väljer själv vilken betalningstakt du vill ha och betalar bara ränta på nyttjad kredit.

Fairlo

Ordna Bolån – en del av Svensk Fastighetsförmedling
Bolån
Nstart hjälper dig att sätta punkt för dåliga lån
Omdömen
Compricer – jämför lån, elavtal och försäkringar
Omdömen

Chat icon